top of page

COACH JOURNEY

Persoonlijk leiderschap en archetypes zijn een match made in heaven. Al eeuwenlang domineren archetypes de verhalen en legendes over heroïsche daden en moedige tochten. We smulden als kind allemaal van de verhalen van onhandige prinsen die wijze koningen werden, dwaze narren die door hun ludieke tussenkomst de held van de natie werden of verlegen meisjes die uitgroeiden tot stoere amazones. 

 

Het hoeft dus geen betoog dat archetypes ook hun plaats hebben in jouw ontwikkelingstraject. Ze geven handen en voeten aan elk wordingsverhaal.
Ook aan dat van jou, als coach.

Schermafbeelding 2021-02-10 om 12.42.15.

LEIDERSCHAPSARCHETYPES
TOOLBOX

De kern van onze aanpak zit in één handig doosje. Hierin vind je een set van 30 kaarten met verschillende archetypes en een140 pagina's tellend boekje met meer uitleg over hun drijfveren, talenten, valkuilen en tips voor verdere ontwikkeling. Je kan dus meteen in je eentje aan de slag. Daarnaast kan je hier gratis worksheets vinden om zelf aan de slag te gaan met een aantal oefeningen.

CJ-toolbox

E-COURSE

Je bent op zoek naar meer diepgang, maar je zet je eerste ontdekkingsstappen liever zelfstandig?

Dan hebben we voor jou een digitale e-course die je introduceert in de wondere wereld van archetypes en metaforen. Wij ondersteunen je  aan de hand van filmpjes, geleide zelfreflecties, extra lectuur en oefeningen.

VANAF SEPTEMBER
Image by Andrew Neel
CJ-ecourse
Image by Leon
Therapy Session

COACH WORKSHOPS

Bovenop de 6 thema's die we aanbieden voor iedereen die nieuwsgierig is naar het onderzoeken en ontwikkelen van zijn persoonlijk leiderschap, hebben we specifiek voor coaches een aantal workshops gericht op het werken met archetypes. Wil je zelf ook aan de slag met de archetypes? Ben je op zoek naar speelse en effectieve werkvormen? Schrijf je dan in op één van onze coach sessies!

CJ-workshops

CONSCIOUS COACH

Of je nu begint in het coachveld of je hebt heel wat vlieguren op de teller, we zijn als coaches continu in ontwikkeling. Dat is wat ons drijft. En toch worstelen veel coaches om die natuurlijke evolutie ook zichtbaar te maken in hun aanbod en identiteit. Ben jij ook klaar om je authentieke identiteit als coach zichtbaarder te maken? Kriebelt het om te ontdekken wat je écht terug te geven hebt aan de wereld? Voel je dat er méér is, dan wat je momenteel doet?

Schrijf je dan in voor het Conscious Coach programma. We werken in dit programma met de wijsheid van je hoofd, je hart en je buik. Het is een 1 jaar durend hybride programma waarin we je begeleiden op basis van 4 fundamenten. Als resultaat zet jij straks een aanbod in de markt dat volledig in lijn ligt met jouw authentieke identiteit!

CONSCIOUS COACH
Image by Ben Guerin
CJ-conscious c
bottom of page