waar je bent.png

Je weet niet waar je naartoe gaat, als je niet weet vanwaar je vertrekt

Dit is het fundament van ons denken over leiderschap. Wil je vooruitgang maken in leiderschap? Dan heb je inzicht te ontwikkelen in de plek waar je nu bent.

stijl.png

Leiderschap gaat niet over stijl maar over identiteit

Leiderschap gaat over je diepere identiteit. De blauwdruk van jouw unieke leiderschap leren kennen, stelt je in staat om vanuit dit referentiepunt jouw taak in deze wereld vorm te geven.

magisch.png

Archetypes Ontsluiten je authentieke identiteit

De beelden die in je archetype zitten, zijn verbonden met elkaar. Ze vormen een metaforisch geheel. Het is in die relaties dat de patronen van je gedrag, gevoelens en gedachten zichtbaar worden. (vrij naar Gina Campbell)

wisdom.png

je bent geen archetype, je ontleent er wijsheid aan

Alle archetypes zijn in jou aanwezig. Jouw identiteit valt niet samen met één enkel archetype. We spreken in ons werk over je dominante archetype. Dit is het patroon van gedragingen en ideeën dat doorheen jouw ontwikkeling prominent op de voorgrond is geraakt. Met alle voor- en nadelen die je daarbij ondervindt.

intuitie.png

Wijsheid zit niet alleen in je brein

Je brein dient om te denken, niet om te beslissen. We reiken in ons werk naast cognitieve modellen ook intuïtieve methodieken aan en we werken met de wijsheid van je lichaam. Het is ons doel om de volledige wijsheid van leiders en teams opnieuw aan te scherpen.

legacy.png

Nalatenschap is de drijfveer voor leiders die het verschil willen maken

Wat wil jij nalaten aan deze wereld? Wat wil jij doorgeven? Waar wil jij (mee) aan bouwen? Waarom ben jij hier? We geloven dat iedereen deze drijvende kracht kan voelen wanneer er ruimte is voor vertraging, reflectie en zingeving.