top of page

PERSONAL JOURNEY

Persoonlijk leiderschap en archetypes zijn een match made in heaven. Al eeuwenlang domineren archetypes de verhalen en legendes over heroïsche daden en moedige tochten. We smulden als kind allemaal van de verhalen van onhandige prinsen die wijze koningen werden, dwaze narren die door hun ludieke tussenkomst de held van de natie werden of verlegen meisjes die uitgroeiden tot stoere amazones. 

 

Het hoeft dus geen betoog dat archetypes ook hun plaats hebben in jouw ontwikkelingstraject. Ze geven handen en voeten aan elk wordingsverhaal.
Ook aan dat van jou.

Schermafbeelding 2021-02-10 om 12.42.15.

LEIDERSCHAPSARCHETYPES
TOOLBOX

De kern van onze aanpak zit in één handig doosje. Hierin vind je een set van 30 kaarten met verschillende archetypes en een140 pagina's tellend boekje met meer uitleg over hun drijfveren, talenten, valkuilen en tips voor verdere ontwikkeling. Je kan dus meteen in je eentje aan de slag. Daarnaast kan je hier gratis worksheets vinden om je zelfreflectie te stimuleren door middel van een aantal oefeningen.

PJ toolbox

E-COURSE

Je bent op zoek naar meer diepgang, maar je zet je eerste ontdekkingsstappen liefst zelfstandig?

Dan hebben we voor jou een digitale e-course die je introduceert in de wondere wereld van archetypes en metaforen. Wij ondersteunen je aan de hand van filmpjes, geleide zelfreflecties, extra lectuur en oefeningen.

VANAF SEPTEMBER
Image by Andrew Neel
PJ_e-course
Image by Leon
Image by Annie Spratt

OPEN WORKSHOPS

Uit onze ervaring met het ontwikkelen van leiderschap destilleerden we 6 cruciale thema's. Deze bieden we aan in open workshops. Heb je zin om met een groep gelijkgestemden meer vat te krijgen op een specifiek thema, aan de hand van archetypes? Reserveer dan je plek en ervaar een speelse en bijzonder effectieve manier om aan de slag te gaan met onderwerpen als: stress, creativiteit, effectiviteit, communicatie, transitie en waarden.

EJ-open workshops

INDIVIDUELE COACHING

Wil je jezelf helemaal onderdompelen in de wereld van archetypes? Ben je klaar om je persoonlijke leiderschap in de wereld te zetten door middel van een intensief coachingtraject?

Contacteer dan een van onze coaches.

Image by Bewakoof.com Official
PJ- individuele coaching
bottom of page